Effortless Coaching nu ook in België!

Effortless Coaching is een nieuwe krachtige manier van coachen met de meest effectieve interventies ooit en een heel nieuwe marktbenadering waarmee de Effortless Coach moeiteloos clienten aantrekt. De Effortless Coach is een zelfstandig professional die zijn of haar eigen inkomen verwerft middels de coachpraktijk. Om als Effortless Coach te kunnen werken worden ervaren professionals van diverse achtergronden in drie maanden tijd opgeleid om zich onze werkwijze eigen te maken. 

Dat kon tot nu toe alleen in Nederland, maar nu komen we in najaar 2018 voor het eerst naar België, van september tot december in Lier bij Antwerpen.

De opzet voor België is identiek aan die in Nederland, alleen staan we hier aan het begin van ons netwerk. Deze pagina bevat de gegevens voor de opleiding in België, bezoek de overige pagina's voor de algemene opzet en achtergrond.

ROOSTER 2018 België
de opleidingsdagen zijn voornamelijk op maandagen, 
15 lesdagen in 3 maanden doorlooptijd.

Effortless Coach Opleiding ECO1809BE (sep-dec 2018)
locatie: Bed Muzet in Lier

september: 24, 25
oktober: 1, 8, 15, 29
november: 5, 12, 19, 25, 26, 27
december: 3, 10, 17

ECO1809BE open voor boeking


Deelname criteria

HBO+/Academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur werkervaring in mensgerichte functies als trainer, coach, counselor, mediator, psycholoog, hrm adviseur, manager of leidinggevende.

Je bezit een ondernemersgeest en bovenal de wil om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei. En je verlangt ernaar om actief bezig te zijn en een (full time of part time) volgeboekte coaching praktijk te hebben.


Doorlooptijd en studiebelasting 

De opleiding kent een unieke studie- en leerformule, in een groep van 6 tot 12 deelnemers werken we gedurende 3 maanden, een totaal van 15 cursusdagen. Daarnaast besteed je gemiddeld één dagdeel per week aan studie, leesmateriaal en oefeningen. 


Aanmelding

Laat je gegevens achter via de button 'aanmelden', rechts bovenin. Anton zal dan contact met je opnemen voor een oriënterend gesprek. Als het van beide zijden goed voelt word je door hem uitgenodigd tot deelname.

Of stuur een email naar info@effortlesscoaching.nl met je contactgegevens en een korte motivatie of een vraag.

Docenten / Begeleiders
Gecertificeerde Effortless Coaches Anton Binnenmars en Pascal Vos verzorgen de opleiding in België. Klik op de foto voor een nadere kennismaking

belgiebegeleiders


Locatie
Cultuur Hostel Bed Muzet in Lier. Klik op de foto voor een nadere kennismaking.
Kosten Opleiding

De kosten voor de opleiding bedragen € 3328,-- exclusief BTW.   

Er zijn geen verplichtingen en je certificering blijft geldig voor onbeperkte duur. Effortless coaches zijn professionals die samenwerken in totale vrijheid en liefde voor hun vak en de mensen die ze helpen.


Ervaringen van deelnemers

Lees de indrukken van degenen die onlangs de opleiding hebben gevolgd. Klik op de foto voor hun verhaal.