Liefde & Vrijheid - Hoe één dag je leven voor altijd kan veranderen

€ 15,95 - Kosteloze verzending binnen Nederland

De belangrijkste dingen in het leven kunnen het best worden verteld in een kinderverhaal. Dit verhaal is geschikt voor kinderen van 12 tot 125 jaar oud.


In hun zomervakantie bezoeken Sandra en Jamie een eendaagse zomercursus die ze meeneemt naar een andere wereld in een andere tijdsruimte. Ze kunnen er weken blijven als dat nodig is, en toch is het voor de buitenwereld maar één dag. Het doel is om door ervaring te leren dat Liefde en Vrijheid, twee dingen die op een gewone school niet onderwezen worden, het fundament zijn van een gelukkig en zorgeloos leven.


Ze kunnen deze lessen op verschillende manier leren, zoals ze al gauw ontdekken. Ze beginnen in het aangename avonturenpark van Liefde en Vrijheid, maar voor ze het in de gaten hebben raken ze verstrikt in het gevaarlijke avonturenpark van Echte Vrijheid en Sensatie, dat wordt beheerst door angst en onderdrukking. 


Ze kunnen er niet zomaar weer uit komen, eerst moeten ze de toegangskaartjes voor het park van Liefde en Vrijheid zien te vinden. Maar hoe kun je die vinden in een omgeving waarin je niemand kunt vertrouwen?