Opleiding tot Effortless Coach

Effortless coaches zijn zelfstandige coaches die hun ervaringen en expertise delen. Ze passen de beste moderne methoden toe, zijn zeer effectief en weten rechtstreeks de juiste klanten aan te trekken. Ze zien de grote behoefte aan coaching om hen heen. Samen staan ze sterk in de markt. Zowel hun zakelijke als hun inhoudelijke werkwijze wordt gekenmerkt door de moeiteloosheid die bij een natuurlijke flow hoort.

Het Effortless Coaching Expertisecentrum biedt aan ondernemende mensen met de juiste achtergrond en instelling voor dit vak de gelegenheid om in drie maanden tijd als Effortless Coach van start te gaan.

Na een compacte professionele opleiding in 'Effortless Coaching', de meest krachtige en volledige moderne coaching aanpak, bent u toegerust om gecertificeerd zowel zakelijke klanten als particulieren te coachen. 

Jouw achtergrond

 • Heb je mensen begeleid in zorg of onderwijs, of wil je na een carrière als manager je kennis en ervaring aanwenden om anderen te helpen in hun persoonlijke groei?
   
 • Ben je coach, en verlang je naar collega's, een ruim aanbod aan eigen klanten en een krachtige vernieuwende aanpak?  

Dan is Effortless coaching de manier om dat waar te maken en voor je eigen inkomen te zorgen, los van een werkgever.

Holistische werkwijze

 • Als Effortless Coach ben je gericht op het eindresultaat van de klant en niet beperkt tot één specifieke techniek. Effortless Coaching maakt gebruik van de nieuwste inzichten uit neurofysiologie en het quantum fysische wereldbeeld.
   
 • De beginselen van Co-Active Coaching, Mindfulness, the Power of Now, The Biology of Belief, The Work, The Journey en Progressive Mental Alignment zijn alle geïntegreerd in de holistische aanpak van de Effortless Coach.
   
 • De opleiding biedt zowel de inhoudelijke als de zakelijke ondergrond voor het succesvol uitoefenen van jouw rol als coach.

Open en vrije samenwerking

 • Je bent na opleiding géén afdracht over je inkomsten verschuldigd.
   
 • Je investeert uitsluitend in de opleiding, waarbij je het fascinerende proces van jouw eigen overgang naar moeiteloos leven en werken zelf ervaart, en leert hoe je anderen kunt helpen hun diep gewortelde obstakels te overwinnen en de principes van moeiteloos leven toe te passen, met blijvend resultaat.
   
 • Je leert hoe je als Effortless Coach moeiteloos volgeboekt raakt met de juiste klanten, juist in deze tijd waarin traditionele middelen niet goed meer werken.
   
 • Jouw cliënten bestaan uit particulieren, zelfstandigen en werknemers, je bepaalt je eigen specialisatie overeenkomstig jouw omstandigheden, expertise en affiniteit.
   
 • Na opleiding en certificering maak je deel uit van ons professionele netwerk en heb je blijvend toegang tot inhoudelijke en zakelijke ondersteuning vanuit het Expertisecentrum Effortless Coaching, dat zorg draagt voor Kwaliteit, Promotie, Arbitrage en Permanente Educatie.
Functie-eisen

HBO+/Academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur werkervaring in mensgerichte functies als trainer, coach, counselor, mediator, psycholoog, hrm adviseur, manager of leidinggevende.

Je bezit een ondernemersgeest en bovenal de wil om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei. En je verlangt ernaar om actief bezig te zijn en een (full time of part time) volgeboekte coaching praktijk te hebben.

NOBCO Registratie

Aan de Effortless Coach Opleiding zijn 34 Permanente Educatie punten toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie treft u aan op: www.NOBCO.nl


CRKBO Registratie

CRKBO registratie
Vital Performance, de moederorganisatie van Effortless Coaching is 
opgenomen in het Centraal register kort beroepsonderwijs CRKBO en daarmee vrijgesteld van BTW voor de Effortless Coach Opleiding.


Informatie en aanmelding

In de rechterkolom hiernaast kun je je aanmelden voor een oriënterend gesprek, en kun je de Effortless Coach Opleiding info sheet downloaden.

Doorlooptijd en studiebelasting van de opleiding

De opleiding kent een unieke studie- en leerformule, in groepen van 12 tot maximaal 27 deelnemers werken we gedurende 3 maanden, een totaal van 15 (+2) cursusdagen in steeds wisselende subgroepjes met elkaar samen. Daarnaast besteed je gemiddeld één dagdeel per week aan studie, leesmateriaal en oefeningen. 


Kosten Opleiding

De kosten voor de opleiding bedragen € 3328,--. Dit is je enige investering voor het totale, onbeperkt doorlopende Effortless Coaching traject. 

Permanente educatie en blijvende ondersteuning door het Effortless Coaching expertisecentrum zijn kosteloos en je doet geen afdracht over je verdiensten als coach en betaalt geen contributies of lidmaatschapskosten. 

Ook zijn er geen verplichtingen en blijft je certificering geldig voor onbeperkte duur. Effortless coaches zijn professionals die samenwerken in totale vrijheid en liefde voor hun vak en de mensen die ze helpen.


Begeleiders
Klik op de foto voor een nadere kennismaking

Begeleiders


Ervaringen van deelnemers
Klik op de foto voor een nadere kennismaking
ervaringen


Klachtenregeling

Mocht een deelnemer enige klacht hebben in verband met de opleiding dan zoeken we gezamenlijk een oplossing hiervoor, als dat niet lukt kan deelnemer zich beroepen op onze klachtenregeling.