Mind Eye Power

Erkende beroepsscholing als vervolg voor de Effortless coach. Ontwikkeld en gepresenteerd door Jacqueline Venbrux.

Wil je je helemaal onderdompelen in de Power van Mind en Eye, op intensieve wijze de methode eigen maken en de effecten van Mind Eye Power diepgaand beleven samen met je collega Effortless Coaches kom dan lekker mee doen.

Datum: 31 mei, 1 juni en 15 juni
Locatie: Conferentieoord De Poort in Groesbeek

Mind
 Eye Power is een innovatie
ve en krachtige methode die perfect in de koffer van de Effortless coach past. Op eenvoudige en effectieve wijze breng je diepgaande verandering  in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma van je cliënten. Dit doen we met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie).

De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft de methode zijn krachtige werking.Je krijgt grip op de bedrading van je hersenen.

Op deze manier kan de cliënt oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat hij/zij werkelijk verlangt.
In 'een ogenblik' schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

Je zult ervaren dat het mogelijk is om oude pijn, angsten en houvasten moeiteloos achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel. Ik ben zelf nog iedere keer weer onder de indruk van de eenvoudig, doeltreffende en snelle manier waarop diepgaande en blijvende effecten worden bereikt met Mind Eye Power. Het mooie is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding

Er vindt een verschuiving plaats:
  • van actueel trauma naar herinnering
  • van probleem naar levensles
  • van stress naar evenwicht
  • van angst naar vertrouwen
  • van een staat van verdediging naar een staat van groei

Jacqueline:

"Mijn wens om een innovatieve, toegankelijke en gedegen tool te ontwikkelen waarin gehele bodymind betrokken is en waarmee je cliënten kunt helpen zich te bevrijden van diepgewortelde en ongezonde overlevingsmechanismen, heb ik waar kunnen maken. 

Op deze wijze wil ik bijdragen aan een mooier en moeiteloos leven voor iedereen. Ik ondersteun hiermee eenieder die de weg vrij wil maken om een eigen plek in te nemen in het grotere geheel om zo een authentieke en unieke bijdrage te kunnen leveren.

Op het einde van de training beheers je als Effortless coach een nieuwe tool die direct toepasbaar is in de praktijk bij het werken met cliënten."

voor meer informatie van Jacqueline:
www.vertrekpunt.nu
info@vertrekpunt.nu
06 42040347

Deelnamekosten

€ 495,00 pp, vrij van btw
voor 3 dagen, inclusief lesmateriaal, online leeromgeving, certificering en accreditatie bij SRVB en SKB (Stichting Keurmerk Beroepsscholingen) en KNTO.

Locatie
Conferentieoord De Poort
Biesseltsebaan 346561 KC Groesbeek
Tel: 024 397 1204
E-mail: info@depoort.org

Heerlijke biologische lunch en vertoeven op de prachtige locatie De Poort, midden in de bossen bij Groesbeek
(kamperen en logeren is mogelijk)

Aanmelding per email naar info@effortlesscoaching.nl of jacqueline@effortlesscoaching.nl