Quantum Leap

Quantum Leap 17-23 mei 2015 Chanteuges Auvergne (Z-Fr)

D
e overgang van onze oude manier van leven naar de 'nieuwe' werkelijkheid volgens het quantum bewustzijn is geen geleidelijk proces, het vindt plaats via een echte 'quantum leap', een plotselinge radicale verandering van je beleving.

Quantum Leap is een revolutionair vijfdaags cursusprogramma waarin je leert om je hele systeem om te zetten naar een nieuwe beleving van de werkelijkheid en te zien hoe je de energie kunt vrijmaken die in je lichaam is opgeslagen in belemmerende overtuigingen, onbewuste gewoonten en geprogrammeerde emoties. Als je die energie vrijmaakt kun je zelf bepalen wie je wilt zijn en wat je wilt ervaren in je leven. Als je dat doet overeenkomstig de universele beginselen van leven, dan bereik je een ongekend bevrijdend resultaat! 

Dat doen we door de baanbrekende quantum-meditatietechnieken van Joe Dispenza te combineren met de 'Do-Be-Do' aanpak van quantum fysicus Amit Goswami en de vijf universele Beginselen van Moeiteloos leven zoals beschreven in het boek 'Moeiteloos' van Gerard Meerstadt. Deze unieke combinatie maakt dit Quantum Leap programma tot een zeer bijzonder instrument voor groei en verandering.

Dit programma verbreekt de oude banden die je gevangen hebben gehouden in een situatie waarin de ware jij niet volledig tot ontplooiing kan komen. Quantum Leap biedt je de gelegenheid om je een week lang te onttrekken aan je vertrouwde omgeving met zijn bekende stimuli en een nieuwe werkelijkheid te creëren. 

Om dit proces alle gelegenheid te geven om je te vernieuwen doen we dit op een mooie locatie in Zuid Frankrijk, zodat je even helemaal uit je vertrouwde omgeving bent, met een reistijd ertussen om de overgang te maken. Kom erheen, laat al je overtuigingen thuis en bereid je voor op het onbekende!

We nemen je mee in een serie interactieve oefeningen en intensieve geleide quantum meditaties die je ervaring en groeiproces enorm gaan verdiepen.

Dit is wat je gaat leren:
 • afstemmen op het overvloedige potentieel van het Quantum Veld
 • verander je energie, van leven vanuit het verleden naar leven vanuit een heldere intentie die je toekomst creëert.
 • leren doordringen in diepere lagen van je onderbewustzijn
 • herprogrammeren van je genen, epigenetica toegepast!
 • je geest en lichaam afstemmen om in het huidige moment te leven
 • een toekomstige werkelijkheid selecteren en deze nu waar maken
 • je emotionele banden verbreken met alles wat onwelkom is in je leven
 • je perceptie en je overtuigingen veranderen
 • quantum meditatietechniek om een nieuwe geest te realiseren
 • je geestelijke en spirituele energie sterk vergroten
 • emotionele energie uit je lichaam vrij maken en hergebruiken
 • het openen van je hart
 • je bewustzijn gebruiken om de materiële werkelijkheid te veranderen
 • een nieuwe veld-energie uitstralen die de juiste dingen tot jou trekt
 • overgave aan de Quantum geest, weg uit de Newtoniaanse perceptie

Maak zelf deze Quantum Leap, rijd twee dagen op je gemak naar een schilderachtige locatie met gelijkgestemde mensen die zich ook op deze weg van persoonlijke transformatie bevinden. Voorbij de pijn is vrijheid, voorbij de angst is een diepere liefde die je kunt leren kennen. 

Als je weer naar huis rijdt na deze week heb je een krachtige diepe verandering doorgemaakt, van binnen en van buiten. Je verlaat dit programma als een andere persoon dan toen je aankwam. Je hebt de terugreis om dit in te laten zinken terwijl je geleidelijk weer terugkomt in je vertrouwde omgeving. Als je blijft toepassen wat je hebt geleerd zul je een voortdurend en merkbaar veranderings-proces ervaren in jezelf en in de wereld om je heen. Je danst door het leven!

Lokatie en Dagindeling

Youtube Video La Grande Maison
Het programma vindt plaats in de cursusruimte van La Grande Maison in Chanteuges, Auvergne, Zuid Frankrijk.

De ochtendsessie duurt van 09.30 tot 13.00 hr. Elke ochtend behandelen we één van de vijf beginselen van moeiteloos leven, met alle ruimte voor vraag & antwoord en uitwisseling van ervaringen. Voor elk beginsel doen we een Quantum meditatie op maat die je de meest krachtige methode geeft om wat je leert waar te maken in je eigen leven. 

De middag heb je vrijaf en kun je direct gaan uitproberen wat je hebt geleerd, in de prachtige omgeving waarin je kunt wandelen, zitten, liggen, lunchen, wat je maar wilt. 

Van 18.30 tot 21.00 hr hebben we de avondsessie voor oplossen van onderbewuste blokkades, vraag en antwoord, het uitwisselen van ervaringen en het afsluiten van de dag met een krachtige hartcoherentie oefening.

Programma begeleiders

Gerard Meerstadt
, vanaf zijn 15de jaar geïnteresseerd in de praktische toepassing van quantum fysische principes en schrijver van het boek 'Moeiteloos', is de samensteller van het Quantum Leap programma. 
Linkedin

Jogé Smallenbroek is veelzijdig holistisch en energetisch coach met meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun natuurlijke staat. Linkedin / Website

Samen zijn ze Effortless Coaches die dit programma brengen en getraind zijn in het begeleiden van hun cliënten naar momenten in verleden en toekomst om daar dingen tot stand te brengen die een blijvende invloed hebben op de persoon in het heden.

Kosten

Het programma kost € 499,-- exclusief reis- en verblijfkosten. Je regelt zelf je verblijf. Je kunt een 1- of 2-persoonskamer huren in La Grande Maison, ook kun je in de Auberge van Chanteuges terecht op minder dan 100 meter afstand. Je kunt kamperen op de vrije natuurcamping op loopafstand van La Grande Maison, of op een camping met wat meer comfort op een paar kilometer afstand. La Grande Maison verzorgt heerlijke Franse lunches en prima diners. In de omgeving zijn meerdere eetgelegenheden en ook een grote supermarkt in het nabijgelegen Langeac. Je kunt je verblijf dus helemaal aanpassen aan je eigen budget en voorkeur.