Effortless Coaching

Moeiteloos Leven en Werken

Moeiteloos leven en werken is je eigen ruimte als vanzelfsprekend innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en wat je graag doet, direct verbinding maken met anderen, vrij geven en ontvangen, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, ontspannen goede resultaten halen op school, diep en vredig kunnen slapen, vervuld zijn in elke situatie . 

Als dat is wat je wilt, begeleidt de Effortless Coach je op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is!

Zoek je een Effortless Coach bij jou in de buurt?

Zoom in op de landkaart en je vindt de contactgegevens van de dichtstbijzijnde gecertificeerde Effortless Coach. Klik de balk hieronder.

Zou Effortless Coaching jou iets opleveren?

Als deze drie dingen voor jou opgaan:

Dan is Effortless Coaching wat je zoekt. Klik de balk hieronder voor meer.

Wil je zelf coach worden? Een coach met cliënten en collega's en toch zelfstandig en vrij?

Het beste professionele coachingsmodel als uitgangspunt, aangevuld met revolutionaire inzichten en instrumenten die voortkomen uit de nieuwe wetenschappen, klaar voor een groeiende nieuwe markt die op zoek is naar begeleiding, uitgerust met de meest natuurlijke manier om deze cliënten aan te trekken. Dat is ons permanente opleidings- en supportprogramma , de Effortless Coach Opleiding, klik hieronder voor meer

Gebouwd op de Nieuwe Wetenschappen

Effortless Coaching is als programma geïntroduceerd in de zomer van 2012 als antwoord op de snelle ontwikkelingen in de nieuwe menswetenschappen waardoor er veel krachtiger benaderingen mogelijk zijn dan voorheen en waarbij een heel nieuwe markt ontstaat die ook heel anders moet worden benaderd. Ze blijft zich sindsdien constant mee ontwikkelen. Kijk hieronder op 'De Basis' voor een kennismaking met de Pilaren van Effortless Coaching.

Word zelf Effortless Coach

Ervaringen van deelnemers

Hoe bevalt de Effortless Coach Opleiding de deelnemers in praktijk? Wat maken ze mee? Welk effect heeft het op ze? Bezoek onze Facebook pagina met recente persoonlijke ervaringen van Effortless Coaches.

Algemene Voorwaarden

Effortless Coach Opleiding Algemene Voorwaarden.pdf

OPLEIDINGEN ROOSTER 2025

Voor lesdagen zie rooster op pagina 'Opleiding'

Op locatie in Soest

Online via Zoom

Verdiepingsdagen 

NOBCO geregistreerd

registratienr 230815-EC-046

Aan de Effortless Coach Opleiding zijn 90 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie treft u aan op onze NOBCO pagina

Effortless Coaching conformeert zich aan de Internationale Ethische code, zoals deze kan worden gevonden op de site van de NOBCO:
www.nobco.nl/internationale-ethische-code

Vital Performance, de organisatie die Effortless Coaching brengt, heeft een overeenkomst met het UWV voor het inkoopkader scholingsdiensten 2021, waardoor het UWV de Effortless Coach Opleiding kan inkopen om haar cliënten te helpen in hun eigen inkomen als zelfstandig coach, of coach in loondienst, te voorzien.

Effortless Coaching is aangesloten bij de NRTO en richt zich, naast de Internationale Ethische Code, ook naar de gedragscode van de NRTO.
www.nrto.nl/kwaliteit/gedragscode/

Onze Vacature

Opleiding Info Brochure

Doel, toelating, locatie, dagen, kosten, modules, literatuurlijst, studiebelasting etc.

Effortless Coach Opleiding Info.pdf